Som danskere har vi nogle faste tidspunkter på året, hvor man kan holde ferie på. Det kan være sommerferie, efterårsferie, vinterferie, påskeferie og juleferie. Faktum er, at man kan holde ferie i Hals og Hou hele året rundt. Det at holde sommerferie i Nordjylland er noget, man ikke bør gå glip af. Hvis du før har holdt sommerferie i Nordjylland, så har du allerede konstateret, at Nordjylland er et glimrende feriested. Vi vil gerne anbefale Hals, Hou og Sunrise Coast som ferieområder, hvor man kan holde en uforglemmelig sommerferie i Nordjylland.

Ved Hals og Hou kan man finde nogle af Nordeuropas mest børnevenlige strande med hvidt sand. Strandene på Sunrise Coast er badestrande med blå flag. Vandet er rent og bølgerne er i modsætning til Vestkysten små. Vandet er heller ikke særlig dybt. Det giver børnene sikre og rolige omgivelser, hvor de kan lege i vandet. Derudover kører der ikke biler på strandene, og det giver ungerne mulighed for at lege frit mellem vandkanten og klitterne. I stedet for at erodere kysten skyller Kattegats bølger sand imod Sunrise Coast. Det fører til, at der bliver dannet nogle små sandøer, hvor børnene kan bygge slotte, mens far og mor soler sig.

Hals og Hou – To feriesteder, hvor du kan holde sommerferie i Nordjylland

Som sagt kan man altid holde efterårsferie, vinterferie, påskeferie og juleferie i Hals området, men hele Sunrise Coast er især kendt for at tiltrække tusindvis af turister om sommeren. Mange danske og udenlandske turister har opdaget, at det at holde sommerferie i Nordjylland kan skabe huskværdige familieminder. Vi tager imod udenlandske turister hovedsageligt fra Tyskland, Sverige og Norge. De har besøgt os i en årrække og sætter pris på den danske hygge.

Hvis du kunne tænke dig at bo i sommerhus, så er der tusindvis af muligheder at vælge imellem. Sunrise Coast byder på over 3.500 sommerhuse. Du kan leje et traditionelt sommerhus med spa og sauna. Der er også mulighed for udendørs swimmingpool. Her på hjemmesiden kan du finde flere oplysninger og links, hvor du kan læse om de mange faciliteter, vores sommerhuse tilbyder.

Hvis du gerne vil vide mere om Hals Erhvervsforening og vores arbejde for at fremme turismen i Hals, Hou og på Sunrise Coast, er du velkommen til at skive til os på mail: mail@visit-hals.dk