Du er sikkert interesseret i sommerhusudlejning i Nordjylland. Sommerhusudlejning Nordjylland er en søgning, som mange danske turister foretager. Hals kan beskrives som en hyggelig fiskerby i Nordjylland, hvor du kan finde et lækkert sommerhus til leje. Her på hjemmesiden kan du finde flere oplysninger om de mange muligheder for sommerhusudlejning Nordjylland, der er tilgængelige. Det gælder for både Hals og Hou. Disse to nordjyske byer har nogle skønne sommerhusområder, hvor hele familien kan slappe af.

Sommerhusudlejning Nordjylland er et glimrende valg. Det kan vi varmt anbefale. Hals og Hou byder på nogle af de bedste omgivelser, som du og din familie kan holde ferie i. Som du ved, er Hals en mindre turistby ved Limfjordens udmunding i Kattegat. Hals ligger syv kilometer syd for Hou. På Sunrise Coast ligger et kæmpestort sommerhusområde med godt 3.500 sommerhuse. Derfor er sommerhusudlejning i Hals eller Hou i Nordjylland et godt valg, der bringer dig tættere på de hvide sandstrande, der kendetegner området.

Sommerhusudlejning Nordjylland, hvor det er bedst

Vores egen Sunrise Coast tilbyder nogle af Nordeuropas mest børnevenlige strande med lavt vand og små sandøer. Det giver plads til både spil og leg i vandet. Vores store antal sommerhuse sikrer, at du altid kan finde det, du søger. Der er tale om sommerhuse, som kan danne de perfekte rammer til familiens næste ferie i Nordjylland. Hvis du kunne tænke dig komfort, så er der sommerhuse til leje, hvor køkkenet fx har opvaskemaskine, mikroovn og køle-fryseskab. Det gør madlavning nemmere, men du kan selvfølgelig også vælge at spise ude. I Hals og Hou er der flere muligheder for at nyde lækker mad på en af vores mange restauranter og caféer med udsigt over Kattegat.

Begge byer har et væld af butikker og restauranter samt et dejligt havnemiljø. Hvis du vælger sommerhusudlejning Nordjylland næste gang, du er på ferie, så er Sunrise Coast noget af det bedste, Nordjylland kan byde på.

Hvis du gerne vil vide mere om Hals Erhvervsforening og vores arbejde for at fremme turismen i Hals, Hou og på Sunrise Coast, er du velkommen til at skive til os på mail: mail@visit-hals.dk