Hvad trænger du og din familie til? Er det en miniferie i Nordjylland? Er det et weekendophold eller et romantisk ophold? Skal det være en parferie? Det er selvfølgelig mange forventninger, man har til sin miniferie i Nordjylland. Heldigvis er der også mange muligheder at vælge imellem. En miniferie i Nordjylland byder på flere dejlige feriebyer og feriesteder. To nævneværdige byer er Hals og Hou ved Østkysten. Langs Sunrise Coast kan man finde et utalligt antal milde og børnevenlige strande, hvor man kan nyde en miniferie i Nordjylland.

Hals og Hou er kendt som havne- og badebyer med en helt særlig maritim stemning. Hvis det er første gang, du overvejer at holde ferie i Hals eller Hou, så skal du vide, at selvom disse turistbyer er små, har de alligevel meget at byde på. Hals og Hou har et stort udvalg af butikker og spisesteder. Man kan også finde masser af kunst og kunsthåndværk. Om sommeren holdes der nogle spændende sommermarkeder, hvor folk kan hygge sig og opleve deres dejlige stemning fuldt ud. Hele Sunrise Coast er et ferieområde uden modstykke.

Miniferie Nordjylland? Sunrise Coast har det hele

Hvis du besøger os om sommeren, så er du garanteret en uforglemmelig sommer med masser af aktiviteter. Vores mange børnevenlige strande er et ferieparadis for børnefamilier, der trænger til at trække stikket og slappe af. De tusindvis af sommerhuse, vi har på Sunrise Coast, byder på en mindeværdig badeferie. Hvis du derimod kunne tænke dig et weekendophold om sensommeren, så kan du leje et sommerhus og nyde sensommerens sidste solstråler. Du kan bruge din weekend hos os på at udforske de mange dejlige feriebyer i Nordjylland, som byder på mange ferieoplevelser hele året rundt.

Om sensommeren er der ofte behagelige temperaturer og lyse nætter i Hals og Hou. Det kan være helt fantastisk at sidde udenfor og nyde aftentimerne, mens man er omgivet af den smukke natur. Det giver anledning til at de dybe samtaler og det nærvær, der styrker familiebåndet. Det er sådan de dejligste familieminder bliver til.

Hvis du gerne vil vide mere om Hals Erhvervsforening og vores arbejde for at fremme turismen i Hals, Hou og på Sunrise Coast, er du velkommen til at skive til os på mail: mail@visit-hals.dk