Du har sikkert en dejlig familie. Nu efterspørger du ferie i Nordjylland med børn. Det kan imidlertid være, at du og din bedre halvdel kunne tænke jer at bo i sommerhus på Sunrise Coast mellem Hals og Hou. Her på hjemmesiden kan du finde brugbare oplysninger og inspiration til din næste ferie i Nordjylland. Hvis du overvejer Hals som udgangspunkt for din ferie i Nordjylland, så skal du nok blive positivt overrasket over de mange grunde, der er til at holde ferie på Sunrise Coast.

At holde ferie i Hals bringer dig tættere på den pragtfulde natur, som Nordjylland er kendt for. Hals er en lille, men charmerende havneby, hvor man møder en dejlig sommerstemning. Det skyldes blandt andet den skønne udsigt over Limfjorden og Kattegat, som danner rammen om de mange ferieoplevelser, du kan glæde dig til. Hals har også et stort udvalg af butikker og restauranter, hvor du kan nyde vores traditionelle smørrebrød og lækre gourmetmad. Som du kan høre, byder Hals, Hou og Sunrise Coast på utalige oplevelser, du kan forsøde din sommerferie med.

Ferie i Nordjylland? Hals og Hou byder på mange overnatningsmuligheder

Når det gælder overnatninger, så kan du vælge at bo i Hals eller Hou, hvor du finder mange muligheder. På Sunrise Coast er der bogstavelig talt tusindvis af sommerhuse, hvor man kan holde ferie i Nordjylland. Det kan vise sig at være et godt udgangspunkt for udflugter i resten af Nordjylland. Skagen, Vesterhavet, Rold Skov og Mariager ligger inden for en god times kørsel. Det drejer sig om steder, hvor man kan nyde fremragende naturoplevelser sammen med familien. Aalborg er endnu tættere på. Aalborg byder på turistattraktioner, shoppingmuligheder og kulturelle oplevelser. Som du kan høre, kan man i Nordjylland finde en lang række aktiviteter, som kan engagere hele familien.

Som allerede nævnt kan man på Sunrise Coast leje et sommerhus med alle de moderne bekvemmeligheder, der findes. Det kan være et traditionelt sommerhus med spa og sauna eller et mere luksuriøst af slagsen med swimmingpool og skønne omgivelser.

Hvis du gerne vil vide mere om Hals Erhvervsforening og vores arbejde for at fremme turismen i Hals, Hou og på Sunrise Coast, er du velkommen til at skive til os på mail: mail@visit-hals.dk