Lej sommerhus Nordjylland. Det er nok den søgning, der har ført dig ind på vores hjemmeside. Lej sommerhus Nordjylland er nogle søgeord, der bliver brugt af mange turister, der gerne vil leje et sommerhus i Nordjylland. Her på hjemmesiden kan du finde flere brugbare oplysninger og links. Vi har gjort vores bedste, for at hjælpe dig til at finde den feriebolig, du søger. Vi vil tillade os at anbefale Hals, Hou og Sunrise Coast som tre feriesteder, hvor du kan leje et sommerhus i Nordjylland.

Hvis du tidligere har holdt ferie i Hals området, så er det ikke nødvendigt med mange forklaringer. Du ved allerede, at det er et naturskønt område, hvor man kan finde smukke badestrande, spændende plantager og charmerende byer. Hvis det derimod er første gang, du overvejer Hals området som feriemål, så skal du vide, at Hals, Hou og Sunrise Coast har ferieoplevelser for hele familien. At bo i sommerhus i Nordjylland kan være en glimrende base for udflugter i det nordjyske ferieland. Man kan fx tage til Skagen, Vesterhavet, Rold Skov og Mariager, fordi der er tale om steder, der ligger forholdsvis i kort afstand fra Hals. En anden mulighed kan være en tur til Aalborg, hvor der er masser af shoppingmuligheder, turistattraktioner og kulturelle oplevelser.

Lej sommerhus Nordjylland og oplev Hals området på tæt hold

På Sunrise Coast er der tusindvis af ferieboliger. Alene mellem Hals og Hou er der over 3.500 sommerhuse, og det er der en god grund til. Siden 1950’erne har man bygget ferieboliger i Hals og omegn. Man kan stadig leje nogle af de oprindelige sommerhuse, som er blevet renoveret. På Merkurvej kan man se luksuriøse feriehuse, som blev tegnet af den kendte aalborgensiske arkitekt Michael Morell. Det drejer sig om moderne sommerhuse med en tidsløs arkitektur.

Du og din familie har et hav af valgmuligheder, når I gerne vil holde ferie på Sunrise Coast. Du kan vælge en feriebolig på baggrund af din families størrelse. Hvis det er de tilgængelige faciliteter, du går mest op i, så kan du leje en feriebolig med alle moderne bekvemmeligheder. Her på hjemmesiden er der nogle links, hvor du kan finde ud af, om en bestemt feriebolig har spa, sauna eller swimmingpool.

Hvis du gerne vil vide mere om Hals Erhvervsforening og vores arbejde for at fremme turismen i Hals, Hou og på Sunrise Coast, er du velkommen til at skive til os på mail: mail@visit-hals.dk