Hals, Hou & Egense – feriesteder for hele familien.

Hals er en charmerende lille havneby, beliggende hvor Limfjorden løber ud i Kattegat.
Hals er centrum i et stort ferieområde med mere end 4.000 sommerhuse.
Området ved Hals, Hou & Egense byder på stemningsfulde restauranter, hyggelige havnemiljøer samt et bredt udvalg af special & dagligvareforretninger. 


Den skønne sandstrand mellem Hals & Hou strækker sig over 6 km. og er indbegrebet af børnevenlige badestrand. med hvidt sand, rolige bølger og læ fra vinden.
Her dannes laguner og sandøer, der skaber de perfekte rammer for masser af leg og aktiviteter i vandet.

Når du kigger på et kort over Danmark, vil du nok hurtigt opdage, at Hals, Hou & Egense nærmest er omgivet af vand. Det giver i sig selv en maritim stemning, der bliver fremhævet af aktiviteterne ved havnefronterne.

Når man tænker på en ferie med masser af spændende aktiviteter, så er der flere muligheder at vælge imellem. Hvis du kunne tænke dig nogle opløftende vandreture, så kan vi henvise til de skove og plantager, der ligger i Hals, Hou og Egense.

Her kan du nyde den nordjyske natur, når den er bedst. Det giver en skøn kombination af fysisk aktivitet og gribende naturoplevelser. Det samme gør sig gældende, hvis du har taget din cykel med eller har lejet en. Vi har mange fantastiske cykelruter i hele området.

Hvis det er fiskeri, din ferie skal indeholde, så vil det glæde dig at vide, at området giver enestående muligheder for lystfiskeri. Du kan fange havørreder, makreller, sild, hornfisk og forskellige arter af fladfisk. Der er gode fiskepladser på begge sider af fjorden og mulighed for at fiske fra både kaj eller båd.
Færgen forbinder med mange daglige afgange Hals & Egense
.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!