Du kunne måske tænke dig en billig overnatning i Nordjylland. Skal det være med hund? Er I en børnefamilie, der trænger til at trække stikket? Der kan være mange grunde til, at man leder efter muligheden for overnatning i Nordjylland. Hals, Hou og Sunrise Coast kan være nogle muligheder, der er værd at overveje, hvis du ønsker en billig overnatning i Nordjylland med eller uden hund. Hals området har mange ferieoplevelser at byde på. Derfor opfordrer vi dig til at læse her på hjemmesiden om de mange grunde, der er, til at tage en overnatning i Nordjylland.

Som du ved, er Hals og Hou to skønne havnebyer, som har en lang tradition som fiskerbyer. Der er tale om to charmerende byer med store ferieoplevelser for hele familien. Kattegats milde vande langs østkysten har skabt flere børnevenlige badestrande og badeøer, hvor man kan solbade, mens børnene leger. På Hals Museum kan du lære mere om Hals Skanse, der er et fæstningsværk fra renæssancen. Det er faktisk en af landets bedst bevarede enkeltskanser.  For enden af molen i Hou, hvor Nordstranden begynder, kan man se Vindharpen. Det er en skulptur af Bjarne Jerup Høj, hvor man kan lytte til de toner, der bliver spillet af Vestenvinden.

En overnatning i Nordjylland – En ferieoplevelse uden sidestykke

Hvis din ferie også skal byde på kulturelle oplevelser, så er Hals, Hou og Sunrise Coast et fremragende udgangspunkt. Du kan køre fra dit overnatningssted til Aalborg eller Skagen for at besøge museer og arkitektoniske mesterværker, som nok skal gøre din ferie til noget helt særligt. På Skagens Museum kan du fx finde ca. 1900 skulpturer, tegninger og malerier, der primært er skabt af Skagensmalerne. Som du nok ved, var det en gruppe kunstnere, som opholdt sig i Skagen og som lod sig inspirere af Skagens særlige lys og det lokale samfund. Blandt deres medlemmer kan man nævne Michael og Anna Ancher, Holger Drachmann, Carl Locher, Laurits Tuxen og P. S. Krøyer. De malede revolutionerende kunstværker, som brød med guldalderens malertraditioner og banede vejen for moderne kunst. Et sådant besøg kan i den grad berige din ferie med nogle uforglemmelige minder.

Hvis du gerne vil vide mere om Hals Erhvervsforening og vores arbejde for at fremme turismen i Hals, Hou og på Sunrise Coast, er du velkommen til at skive til os på mail: mail@visit-hals.dk