sommerhusudlejning Nordjylland

Outdoor – friluftslivet i vores område er fantastisk. Området byder på alverdens aktiviteter til vands såvel som til lands. Mulighederne er mange når det kommer til Outdoor – friluftsliv i Hals, Hou og Egense

Friluftsliv og Outdoorsport Egense

Friluftsliv og Outdoorsport Egense Kajak, SUP, Fiskeri og cykeludlejning. Med beliggenhed tæt ved Limfjorden, Kattegat og fantastiske Lille Vildmose, byder de på masser af muligheder for at komme ud og opleve den flotte natur ved Østkysten i Nordjylland.

Guidet Fisketure - Intoblue

Intoblues primære fokus er at give vores kunder enestående oplevelser på, ved og under vand med vægt på forskellige former for fiskeri og indsamling af nogle af naturens fineste ressourcer fra havet. Hummer, Østers eller havørred. Du bestemmer selv menuen :-)

Lille Vildmosen

Lille Vildmosen ligger ca. 10 km. syd for Hals. Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret, som er et levende formidlingscenter, der giver indblik i mosens natur- og kulturværdier. I kan opleve det nye oplevelsesrum om Nordens Kæmper – elge og krondyr, se naturfilm i biografen, flyve i ørne-simulatoren, opleve fodringer af vildsvin, benytte naturlegepladsen, se udstillinger. I sommerhalvåret kan I bestille guidede ture, overnatte på shelterpladsen og bruge bålsted og naturligvis prøve tørvetoget.

SUP

SUP er for alle. Er du til smukke og stille naturoplevelser eller en god gang motion med og uden bølger – Så er Stand Up Paddling helt sikkert lige noget for dig. Alle kan være med på eget niveau, så hele familien kan i fællesskab nyde en ”gåtur” på vandet, lege og ha det sjovt. Lodsens Datter på Hals havn er det perfekte sted at begynde:

Kajak

Farvandet omkring Hals er et rigtigt dejlig område at ro kajak i, uanset vindretningen kan man næsten altid finde læ et eller andet sted, og atmosfæren i området giver bare en endnu mere lyst til at komme igen… Tag turen til de hvide strande på ”Mallorca” oplev Salt og Peber bøsserne” Eller sejl den smukke tur langs kysten til Hou. Som de siger i Hou: Det hele falder i hak, når du sejlet kajak! Hals Ro & Kajak klub kan følges her:

Kitesurfing

Sunrise Coast Hals – Hou - Egense er det perfekte område for vandaktiviteter. For kitesurfer er området en stor legeplads med masser af plads på stranden, et stående dybdeområde ved lavvande og bølger til hop. Vinden på tværs er ideel til freestyle. Der er gratis Parkering på alle 3 havne.

Fiskeri Hav & Fjord

Ved den åbne Kattegatkyst samt fra kajen kan der fanges havørreder hele året – og når der er sæson for det, er fiskeri efter sild, makrel, hornfisk og diverse fladfisk populært. Kysten er lavvandet og på mange pladser er der store ålegræsbede, så det anbefales at benytte vaders, for at nå ud til fiskene. HUSK: Fisketegn er lovpligtig
Lystfisker fiskeri

Lagunen Fiskepark

Lagunen Fiskepark er chancen for at få en fisk på krogen stor. Lagunen Fiskepark har gode faciliteter og rent vand og flotte sunde fisk. Der udsættes dagligt fisk. Der er læskure med grill, borde, bænke og rygeovn. Søen ligger skønt omkranset af træer, så I kan sidde i læ og nyde dagen. I fiskehytten sælges madding, fiskegrej og meget mere. Der findes fryseplads til opbevaring af fangsten. Det er mulighed for, at fange regnbueørreder, bækørreder, kildeørreder, ål og steelheads

Moutainbike

Der bliver i løbet af 2022 etableret en mindre moutainbike spor i trekantsskoven mellem Hals & Hou. Indtil da anbefaler vi, at I tjekker VisitNordjyllands Guide for MTB
Mountainbike

Strandende

Mellem Hals og Hou på den milde Østkyst i Nordjylland, finder I nogen af Nordeuropas fineste & mest børnevenlige strande, sandet er lyst, vandet rent & bølgerne små. Stranden mellem Hals & Hou er ca. 6 km lang, har flot klitmiljø. og rolige vindforhold. Det skønneste sted både en smuk og varm sommerdag men bestemt også en kold og solrig vinterdag :-)

Koldkær Skov og Trekantskoven

Koldkær Skov og Trekantskoven er beliggende mellem Hou og Hals. Aalborg Kommune har afmærket tre vandreruter af forskellig længde i hver plantage. Trekantskoven er en åben hundeskov, der ikke er indhegnet, men omfattet af samme regler som en hegnet hundeskov. Skoven er åben for alle, og hunde og deres ejere skal derfor altid vise hensyn til skovens øvrige gæster.

Hals Mose

Hals Mose er flere tusinde år gammel, men mosen har i dag åndenød. Den Danske naturfond er netop gået i gang med genopretning af mosen så den igen bliver et vildt levested for mange dyr, planter og svampe.

Vandreture

Området byder på utallige muligheder for vandre/gåture, hvor længde og varighed kan tilpasses efter behov. Tag område kortet med og I vil opleve, at I kan krydse rundt mellem skov, strand, fjord, sommerhusområde & bymiljø. og hele tiden oplever nyt.

Vinterbadning

Både Hals & Hou har vinterbade faciliteter. I Hals finder du faciliteterne på Jollehavnen og I Hou på lystbådehavnen. I velkommen til at benytte badebroerne ved foreningerne eller Hou Havnebad. Vil I vide mere Kan Hou´s vilde vikinger kontaktes på hou-havn.dk Sælhundende i Hals kan kontaktes her.

Hals Motionscenter

Hals Motionscenter byder turisterne velkommen

Hals Golfklub

Hals Golf Klub ligger smukt med en enestående udsigt over fjord og hav. Hals Golfklub er en kombineret seaside og skovbane hvor nogle huller ligger direkte ud til fjorden, mens andre er omkranset af skov. Golfklubben byder desuden på en af de bedste par 3 bane i Nordjylland. Efter golfspillet kan du slutte af med lidt lækkert fra Golf Caféen, samtidig med at du nyder den enestående udsigt til Limfjorden og Hals Barre.

3 Skønne havne Hals - Hou - Egense

Hals Havn ligger ved mundingen af Limfjorden ved indsejlingen fra Kattegat På Vestpieren kan I nyde sejlerlivet på lystbådehavnen, shoppe i hyggelige butikker eller besøge en af byens mange restauranter. På Østpieren og jollehavnen finder i de røde fiskerhuse, erhvervsfiskeriet & foreningenslivet. Her er livlig hverdags aktivitet og masser af vandaktivitet med både SUP, kajak & søspejder. Hou Havn er en lille hyggelig lystbådehavn med nyt og moderne havnehus. Her er familievenlige faciliteter med legeplads, slæbested og spisesteder. På begge sider af Hou havn er der skøn børnevenlig hvid sandstrand, hvor hele familien kan boltre sig. Egense Lystbådehavn er en autentisk, skøn og fredelig havn, med meget lidt trafik på havneområdet. Egense Lystbådehavn er børnevenlig med både legeplads og en dejlig stand. På havnen har du mulighed for at låne cykler. Der er desuden gode områder til brug af egen grill. Færgen til Hals ligger i gåafstand fra havnen.

Hals Barre Løb

Hals Barre Løb arrangere i løbet af året forskellige løb. bl.a. Hals Barre Marathon

Behandlerhuset i Hals

Behandlerhuset i Hals tilbyder: Yoga, Pilates, akupunktur, massage, Vakuum terapi, K-Laser og meget meget mere. kontakt Marianne eller Martin direkte for mere information.