Lej sommerhus Nordjylland

Klyderne

På Østpieren ved jollehavnen i Hals ligger legepladsen Klyderne - fantastik flot - den skal opleves

Piratskibet

Ohøj - Legepladsen piratskibet på Hals havn er klar til kamp.

Go Play kort - En legestation i miniformat

På Torvet finder I FDF´s legestation. Legestationen er et display med postkort, hvor der på bagsiden er en beskrivelse af en leg. Sæt fantasien i gang og leg - Kortene er gratis

Hals Natur & Aktivitetspark

Hals Natur & Aktivitetspark er Hals Skoles udeskole. men området er åben for alle. Her finder I stor pavillon med indlagt strøm, vand og WIFI, shelters med plads til 32 overnattende. lækker bålhytte og to pizzaovne samt toiletbygning ved p-pladsen. Her er hønsehus, gedefold og kaniner samt ny etableret sø, der ligger tæt ved å, skoleskov og åben eng område. Et fantastisk område for alle aldre. I Rundkørsel i Hals drejer I af mod Skovsgårdsvej, herefter ad Rosenvænget. Ved Rosenvænget 7 køre i over den private p-plads og ind på Hals natur og aktivitetsplads område og p-plads.

Legepladser

I Hals, Hou & Egense finder du mange legepladser. Nogen af legepladserne er til fri afbenyttelse og andre mod betaling. EnjoyNordjylland har lavet en samlet oversigt.
Seværdigheder Nordjylland

Skansen i Børnehøjde

Nordjyllands Historiske Museum har udviklet en appen ”Opdag Skansen”. Så de mindste kan opleve historiens vingesus på den sjove måde.

Leg på havnen

På Hals Østpiere/jollehavn , Hou & Egense havn kan børnene få en hel dag til at gå. Fra slæbestederne kan der bruges fiskenet til krabbefangst & hvis der er fangst, kan I jo afslutte dagen med et krabbeløb. Både Hals & Egense havn har gratis udlån af redningsveste. Der er legeplads på alle 3 havne, samt gode muligheder for siddepladser. Så pak madkurven eller benyt grillmulighederne i området og få en fed friluftsdag sammen

Udendørs Badeland & Adventure minigolf

I det lækre ny anlagte badeland på Hals strand camping finder I, opvarmede bassiner, solterrasse, en gigantisk surf hill vandrutsjebane, vandkanoner og boblezone. I børnepoolen til de mindste, findes et fyrtårn med rutsjebane, en paddehat med overrislende vandfald samt en boblezone. badetemperatur er på 26º C. Adventure minigolf er en sjov blanding af golf og minigolf. Til forskel fra de traditionelle minigolfbaner, skal man her gå på banerne, som er belagt med kunstgræs. Forhindringerne er de samme som på en rigtig golfbane, f.eks. beplantning, sten, vand terræn, sandbunker o.l. Alle kan deltage uanset alder eller kendskab til golf, og der er garanti for sjov og underholdning for hele familien.

Stranden

Kattegatkysten er helt specielt. Det milde vand langs østkysten byder på de skønneste børnevenlige badestrande. Her er lavt vand, små sandøer og det lækreste fine strandsand. Her er læ fra vestenvinden samt plads til både fordybelse og aktiviteter. Nyd dagen med at bade, bygge sandslotte, fiske krabber, samle sten og bare have det sjovt: Læs mere info fra EnjoyNordjylland:

Børnesjov på Egense Havn

I løbet af juli måned kan du være med til at bygge en båd og sejle, lære om Havfald og vores vandmiljø, tag med på naturskattejagt, bygge din egen vandkikkert og undersøge havnen eller male på sten. Du kan låne redningsveste i klubben og der serveres saft og hygge.

Mou Gocart

Mou gokart bane ligger i Kort afstand fra Egense på Hedevej 6 i Storvorde. Mou Go kart er det perfekte sted for en super oplevelse for alle. Banen er ca. 650 meter lang og 6-8 meter bred. GoKarts´en kommer i 4 størrelser, hvilket betyder, at både børn og voksne kan få en sjov dag sammen på banen.

Ulvelys

Ulvelys er et lille lysstøberi i Ulsted ca. 10 km. Fra Hals Udover muligheden for at dryppe dit eget stearinlys, har ulvelys også julestue hele året rundt. Desuden finder I et bredt udvalg af brugskunst.