Ejer du en campingvogn eller har du tænkt dig at leje en? Så er camping i Nordjylland et fremragende valg. Camping Nordjylland indebærer mange ting, men i Hals kan du finde de helt rigtige faciliteter og omgivelser. Hals er en hyggelig havneby i Vendsyssel, der ligger ved Limfjordens udmunding i Kattegat. Området mellem Hals og Hou, som vi kalder Sunrise Coast, besidder nogle naturskønne omgivelser, der kendes på deres hvide strande.

Camping i Nordjylland kan bringe dig og din familie tættere på den smukke natur, der kendetegner Sunrise Coast. Muligvis har du børn. Så kan du glæde dig over, at Sunrise Coast har en række milde og børnevenlige strande uden stærk strøm eller høje bølger. Desuden er der heller ikke biler, der kører på standene. Derfor er der ingen grund til at bekymre sig, fordi dine børn kan lege frit. Som du kan høre, kan camping i Nordjylland være et glimrende valg, hvor du kan nyde ferien i Hals.

Camping i Nordjylland med adgang til mange faciliteter

Her på hjemmesiden kan du finde flere oplysninger om campingpladser og overnatningsmuligheder på Sunrise Coast. På Hals Strand Camping i lagunen kan hele familien nyde mange aktiviteter og ferieoplevelser. Det drejer sig om en 4 stjernet campingplads med adgang til Hals Strand, hvor man kan nyde campinglivets glæder i fulde drag. Campingpladsen har en udendørs Aqua Park med 26° C badevand, 3 bassiner, surf-hill rutschebane, boblezone, børnebassin og vandfald.

Du kan også dase på en liggestol på vores solterrasse, hvor du kan køle af med en kold drik eller en is. Ungerne kan hygge sig på legepladsen eller hos de geder, vi har på pladsen. Kunne du tænke dig nogen andre aktiviteter? Så skal du vide, at selvom Hals er en lille by, har den et hyggeligt havnemiljø, restauranter, specialbutikker og supermarkeder. Hvis du godt kan lide rolige og naturskønne omgivelser, så er der altid mulighed for en god vandretur langs kysten eller i de plantager, der ligger i nærheden. Det er en ferie, man kan glæde sig til.

Hvis du gerne vil vide mere om Hals Erhvervsforening og vores arbejde for at fremme turismen i Hals, Hou og på Sunrise Coast, er du velkommen til at skive til os på mail: mail@visit-hals.dk