Hvad betyder fakta, du har brug for at vide om generisk medicin?

Hvad betyder fakta, du har brug for at vide om generisk medicin?

IndholdsfortegnelseAf generiske lægemiddelproducenter tilmelder sig at lave en billig version af …Øverste retningslinjer for mærkenavn vs. Generiske stoffer: Forståelse af …

En generisk medicin er et lægemiddel, der specifikt har den samme energiske ingrediens som mærkenavnet medicin og producerer det nøjagtige samme helingsresultat. Det er nøjagtigt det samme med dosering, sikkerhed og sikkerhed, sejhed, topkvalitet, metoden, den fungerer, de midler, den tages, og den måde, den skal bruges.

En generisk medicin kan bare markedsføres, efter at mærkenavnets medicin er afsluttet, hvilket kan tage op til 20 år efter, at besøg hjemmesiden licensejers medicin er indledt til USAs fødevare- og medicinadministration (FDA). Generiske lægemidler er normalt meget billigere end mærkenavnsmedicin, når de når markedet.

Dette afskærmer deres investering i medicinundersøgelsesundersøgelse ved at levere medicinfirmaet den eneste ret til fremstilling og også sælge varemærkets navn medicin, mens licensen har. Når patenter eller andre varigheder af eksklusivitet løber tør, kan andre leverandører indsende en forkortet splinterny lægemiddelansøgning (ANDA) til FDA for tilladelse til at markedsføre en generisk variation af brand-lægemidlet.

FDA skal oprindeligt godkende alle almindelige medicin, før de markedsføres. FDA kræver, at de almindelige lægemidler skal være lige så høje i høj kvalitet og så solide, rene og stabile som mærkenavnemedicin. Almindelig stofmisbrug nøjagtigt de samme energiske komponenter som mærkenavn medicin og fungerer på samme måde.

Der kan stadig være problemer med fremstillingen i nogle omstændigheder. Sterilitetsproblemer på anlægget, mikabelisering og også tab af effektivitet kan alle være problemer med produktionen, men alle medicin er underlagt disse problemer.

Selvom generiske medikamentenergiske ingredienser er kemisk de samme for deres modstykker af højeste kvalitet, tilbydes de generelt til en mere overkommelig pris end mærkenavnet Drug. Generics er billigere, da lægemiddelproducenten ikke behøver at duplikere de originale medicinske tests for effektivitet og også sikkerhed, hvilket reducerer prisen for at bringe medicinen på markedet.

Ikke kendte faktiske udsagn om fordele og ulemper ved generiske stoffer

Typisk. Ikke desto mindre, når et almindeligt lægemiddel først er autoriseret og markedsført, kan udgifterne fortsat være høje (selvom meget mindre end mærkenavnet) i 6 måneder på grund af det faktum, at FDA vil tilbyde den oprindelige fælles producent en “180-dages eksklusivitet periode”. Den “180-dages eksklusivitet” er tildelt den almindelige producent, der er den oprindelige til at arkivere en ANDA såvel som faktisk har gjort det ekstra arbejde for at få det almindelige lægemiddel til at markedsføre.

Almindelige producenter opkræver muligvis større priser i hele denne tid, da der ikke er lidt til ingen anden fælles konkurrence. Generiske virksomheder siger, at eksklusivitet giver dem mulighed for at indløse udgifter, der er forbundet med at være de første til at bringe et fælles på markedet. Snarere ofte er dette et negativt aspekt for forbrugeren, der sidder fast ved den større værdsatte fælles i 6 måneder.

I USA gør Hallmark -love ikke almindelige lægemidler mulighed for at ligne nøjagtigt som mærkenavnet medicin. Den generiske medicin skal dog have nøjagtigt de samme energiske ingredienser. Nuancer, smag og specifikke forskellige andre ikke-aktive aktive ingredienser kan være forskellige, men medicinets ydeevne er fortsat den samme.: Kræves for at bestemme en tablet ved dens markeringer, form eller farve? Brug tabletidentifikatoren ikke på.